• Alles over Tuinen
    Tuinaanleg en onderhoud
  • Interessante bedrijven
    Actief in de tuinsector
  • Tuinartikelen en toebehoren
    tuinstoelen, tafels, grasmaaiers ...

Tuinontwerp  gezocht? Wij zijn een jong bedrijf met ervaring in het ontwerpen en onderhouden van tuinen voor u en naar uw wensen. Als tuinontwerper gaan we op zoek naar een balans in uw tuin, zodat u zich daar prettig in zult voelen.

Meer over Tuinontwerp

Met een tuinontwerp van ons bent u zich verzekerd van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor tuinontwerp, onderhoud en begeleiding tot het eindresultaat in de breedste zin van het woord. Door onze praktische kijk bent u er van verzekerd, dat het ontwerp uitvoerbaar is en naar wens aangelegd kan worden.

Het ontwerp is heel belangrijk, maar de met zorg en kennis uitgezochte beplanting maakt uw tuin pas echt af. Het is juist de combinatie van het ontwerp en de uitgezochte beplantingen welke de juiste sfeer bepaalt.

Thienpont tuinontwerp  is gespecialiseerd in het leveren van subtropische beplanting zoals palmbomen en olijfbomen. Daarnaast kunnen wij een breed assortiment sierheesters en coniferen, waaronder Buxus, Taxus, Beuk, Hedera en Hulst leveren. Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen en indien wenselijk kunnen wij op locatie leveren.

Steeds meer mensen combineren de inrichting van hun tuin met sierbestrating.

Indien u door ons een tuin laat aanleggen, maar ook wanneer u alleen een stuk sierbestrating aan uw reeds bestaande tuin wilt toevoegen, kan Thienpont tuinontwerp dit desgewenst voor u verzorgen.
Er zijn vele soorten en kwaliteiten in sierbestrating. Ook hierin kunnen wij u goed adviseren en onze medewerkers zijn vakkundig op dit gebied. Het is ook mogelijk om alleen sierbestrating te kopen bij ROB Thienpont tuinontwerp en deze bv. vervolgens zelf te leggen.

Uiteraard dient sierbestrating een harmonieus geheel te vormen met uw (aangelegde) tuin.
Samen met u maken we een werktekening die het patroon weergeeft, met de door u gemaakte keuze van de bestrating.
Wij zullen u bijstaan in de wens die u heeft wat de functionaliteit betreft.

Of het aanzien nu sierlijk moet zijn of praktisch voor bijv. een carport, waarop dagelijks uw auto staat.

Thienpont tuinontwerp zal daarmee rekening houden en u van vakkundig advies voorzien!
Moet er veel grondverzet worden in uw tuin en / of heeft u hier een machine voor nodig? ook dan bent u bij Thienpont tuinontwerp aan het juiste adres.
Een tuin aanleggen is een vak apart…

Een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct.
Wilt u dat wij een nieuwe dimensie aan uw bestaande tuin geven? Of denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundig en creatief hovenier onder handen te laten nemen? Wij staan voor u klaar. Met oog voor sfeer en detail leggen wij uw tuin aan. Pasklaar, volgens afgesproken tuinontwerp.

Beplantingen, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen  tuinverlichting of priëlen: Wij staan garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin en creëren een tuin die uw verwachtingen overtreft. Contacteer Tuinontwerp  gezocht voor een vrijblijvende afspraak.

Automatische poort laten plaatsen

Laat uw (sectionale) garagepoorten door een professionele vakman plaatsen. Ten slotte kan je ze automatisch laten open- en toedraaien dankzij elektrische poortopeners. Een automatische poort in hout plaatsen is zeker aangeraden … bois de jardin

Tuinmeubelen kopen?

Het meest uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen! Ontdek het ruim aanbod tuinmeubels: loungeset, bistroset, steigerhout, tuinbank, tuinstoelen, tuintafel, .Tuinmeubelen kopen? Bij ons vind je goedkoop tuinstoelen, tuintafels, complete tuinmeubelsets en parasols … Ook voor een  Biertafel kopen