• Alles over Tuinen
    Tuinaanleg en onderhoud
  • Interessante bedrijven
    Actief in de tuinsector
  • Tuinartikelen en toebehoren
    tuinstoelen, tafels, grasmaaiers ...

Het hele jaar door een mooie tuin…

Planten snoeien, grasmaaien, bemesten of bijplanten. Het onderhouden van uw vijver of het onkruidvrij houden van uw bestrating en houtwerk: een tuin heeft zorg nodig, want een tuin leeft. Goed onderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin is deskundig  tuinonderhoud geen overbodige luxe.

Rob Jacobs tuinaanleg heeft de kennis en het vakmanschap in huis om w tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien. De onderhoud frequentie is afhankelijk van het type tuin en het natuurlijk evenwicht daarin.

Wilt u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin? In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract of komen we voor incidenteel

Ontwerp

Een mooie tuin start met een sterk ontwerp… Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën in een oase van rust? Voordat we aan de slag gaan, verdiepen we ons eerst in uw beeld van een mooie tuin.

Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer en nuance in uw tuin. Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een tuinplan dat bestaat uit:

  • Een goed leesbaar en gedetailleerd tuinontwerp
  • Een duidelijke kostenraming

Het tuinplan is de basis voor uw nieuwe tuin. Uiteraard kunnen ook in het tuinplan nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen. Van kijken en combineren.

Rob Jacobs Tuinaanleg beschikt over het vermogen om van elke tuin iets bijzonders te maken.

Onze talrijke succesvolle tuinbouwprojecten bewijzen dat we meer in huis hebben dan alleen ‘groene vingers’.

onderhoud bij u langs. Wij lichten u graag in over onze mogelijkheden.

Renovatie

Bent u net verhuist naar een bestaande woning? En heeft u nu een tuin waarin u door de bomen het bos niet meer kunt zien? Tijd om de tuin aan te pakken schiet er vaak bij in. Het onkruid gaat steeds meer mooie planten verdringen en de tuin wordt van kwaad tot erger.

Klinkt dit u bekend in uw oren? Of is uw tuin door een andere oorzaak verwaarloosd geraakt? ROB JACOBS TUINAANLEG kan zowel voor bedrijf als particulier uitkomst bieden. Wij kunnen uw tuin renoveren, terwijl u zich met andere zaken bezighoudt.

Bij renovatie van de tuin gaat ROB JACOBS TUINAANLEG aan de slag om de tuin in zijn volle glorie te herstellen. De tuin wordt onderworpen aan een grondige opknapbeurt. U moet daarbij denken aan onkruid wieden, het snoeien van bomen en struiken, eventueel struiken verwijderen en nieuwe struiken en bomen planten.

Het snoeiafval wordt netjes voor u opgeruimd. Ook kunt u denken aan het herstellen van de bestrating, reparatie van houtwerken en reparatie van metselwerken. Indien renovatie te ingrijpend wordt, kunt u ervoor kiezen de tuin helemaal opnieuw te laten aanleggen. U kunt hierbij gebruik laten maken van de bestaande materialen en waar nodig nieuwe materialen aanschaffen. De keuze is niet eenvoudig, maar ROB JACOBS TUINAANLEG zal u gedegen adviseren over de verschillende mogelijkheden.


Automatische poort

Wij maken zeer veel verschillende soorten Elektrische poorten oprit poorten. We zijn de keuze als het gaat om sier smeedijzeren elektrische oprit poorten, tuinhekken, omheiningen, en automatische poorten. Wij staan achter de hoge kwaliteit van onze toegangspoorten zijn Thermisch verzinkt. Thienpont is de referentie als het over poorten automatisatie, hekwerk of een poort die bediend open gaat.

Mortex | Een strakke, industriële look‎.  Geef uw vloer, muren, tegels, meubels een nieuwe look met Mortex. Eindeloze kleurvariaties. Strakke, fijne afwerking. Betonlook, volledig naadloos. Bezoek onze toonzaal of website! Artisanale uitstraling. Meubelontwerp. Sierpleisters. Microtopping.